Wat doet Ingenias

Wat doet Ingenias?

We weten bijna zeker dat u dit herkent: U staat ergens naar te kijken en denkt: dit-kan-beter. Nee, u weet niet direct hoe. Maar het gaat even om dat gevoel. Om dat moment van lichte ontvlamming.

Machine ontwerp, prototypes maken en (veel) meer

Tip: houd dat euforische vermoeden vast en neem contact op met Ingenias. Misschien zoekt u een oplossing voor een technisch probleem. Misschien heeft uw innovatieve denkkracht u al een heel eind richting die oplossing gestuwd, maar zoekt u iemand voor de ultieme uitwerking. Hoe dan ook: pak de telefoon of stuur een mail, neem contact op met Ingenias.

  • De machine waarover u ’s nachts droomt laten ontwerpen?
  • Berekeningen en tekeningen laten maken?
  • Prototypes laten maken?

U zegt het maar. Wij luisteren en noteren en zijn waarschijnlijk minstens net zo enthousiast als u.

In het kort

U kunt Ingenias inschakelen voor ontwerp, engineering en prototyping. Deze drieslag vertegenwoordigt een compleet ontwikkelingstraject, dat bij de bouw van een nieuwe machine doorgaans volledig doorlopen wordt. Onderstaand vindt u per fase een korte uitwerking.

Ontwerp

Aan de basis van een goed ontwerp liggen briljante ideeën. De route van ideeën naar ontwerp wordt geplaveid met structuur en ordening.

Aan de basis van een goed ontwerp liggen briljante ideeën. 

Engineering

De brug tussen ontwerp en productie verloopt via engineering. Ingenias werkt het ontwerp gedetailleerd uit en verzorgt de documentatie.

De brug tussen ontwerp en productie verloopt via engineering. 

Prototyping

Een prototype laten maken of enkelstuks-producten? Dan bent u bij Ingenias onder één dak compleet voorzien.

Een prototype laten maken of enkelstuks-producten?